Zöldségekkel és gabonakolbásszal rakott quinoa – Renáta asztaláról

Hozzávalók:

  • kb. 1 dl quinoa,
  • 40 dkg. mirelit vegyes zöldség,
  • 1 szál gabonakolbász,
  • 2 dl tejszín, reszelt sajt
  • fűszerek: fokhagyma, kakukkfű, fehér bors, só

A quinoa-t meg kell mosni, majd a zöldséggel összekeverve beletesszük egy kiolajozott tepsibe. Rámorzsoljuk a gabonakolbászt,  nyakon öntjük a fűszerekkel kevert 2 dl tejszínnel, majd megszórjuk reszelt sajttal. 200C-on kb. 40-45 percig kell sütni.

>>>Tudod mi a quinoa?<<<

>>>Étkezésed így lesz egészségesebb<<<

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.