Ági elmondja, miként lesz teljesebb az élet az edzés hatására 38 évesen

Kollarik ÁgnesSajnos így közel 38 évesen elég korán jelentkeztek a problémáim… az ízületeim recsegnek ropognak, a térdem is fájt, egy csigolyatörésből adódóan porckorong sérvem lett. Kisebb-nagyobb megszakításokkal mindig mozogtam az utóbbi 6-7 évben, míg egyszer csak jelentkezett egy rejtélyes vállfájdalom. Emiatt abba kellett hagynom , mert nem tudtam mi okozza, ki kellett zárni mindent. Orvostól orvosig járás következett, a mozgás hiányában is ugyanúgy fájt és 1 éven keresztül 8 szakorvosi vizsgálatot követően sem derült ki mi a baj. Megnyugtattak, hogy az izmaim rendben vannak, tehát úgy döntöttem elkezdek mozogni ismét…
Tudtam, hogy ezt nem csinálhatom magamtól, saját kútfőből szóval szakembert kellett keresnem. Sok terem van a közelemben, sok helyen személyi edzőkkel természetesen. Mindegyiket körbejártam ,de sehol nem találtam meg azt az edzőt akiben megvan a megfelelő szakmai háttér ahhoz, hogy ízületi problémával, egy porckorong sérvvel és ezzel a váll problémával valamit is tudjon velem kezdeni . Ekkor találkoztam az A-Fittnes oldalával itt a neten, épp megnyitottak és láttam, hogy István itt dolgozik . Fogalmam sem volt arról, hogy ilyen szinten jelen van az életében a sport, mi a középiskolából ismertük egymást, tehát a szakmai háttérről tudtam alapból ( Eü Szkki Vác),így egyenes út vezetett hozzá. Nem mondom ,hogy nem féltem attól, hogyan fogom elviselni, hogy valaki ott áll felettem és megmondja mit csináljak és meddig amikor én már nem akarom és fáradok, mi lesz ha fáj mindenem, mennyire leszek kitartó. Attól függetlenül ,hogy normál testsúllyal rendelkezem, nulla izomzatom volt. Tipikus egészségtelen vékonyabb alkat, semmi tartó izomzattal.
Szerencsére csalódtam, pozitívan, mind magamban, mint a személyi edzővel felállított képben. Most 9. hónapja járok töretlenül Istvánhoz heti 3x. Kezdetben egy helyesen kivitelezett guggolást sem tudtam végrehajtani, ma súllyal is megy. Feszegetjük a határaimat, izmaim vannak és mindemellett nem rokkantam bele, sőt,  Nélküle nem megy, kell az időpont, kell az ösztönzés az hogy látom bízik abban, hogy meg tudom csinálni . Változatos érdekes edzéseket kapok, a problémáim ellenére megfelelő terheléssel az egész testemet átmozgatjuk, fejlődök, erősödök. Köszönöm, hogy magas szintű tudással és hozzáállással végzi a munkáját. Remélem még sokáig boldogíthatom.
Kollarik Ágnes

Egy hozzászólás

  1. 2016. július 8. péntek küldte be ekkor: 00:48 | Permalink

    I ca782&#1n;t believe it is week 4. This challenge will be tough. I am not sure how or what I am going to do. But I will come up with something. Not a day passes that I don’t do my affirmation sheet! It has done wonders!

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.