Négy egyszerű dolog, hogy a feneked ne hasonlítson egy érett karfiolhoz!

Három a magyar igazság és egy a ráadás!

1. Mozgás

Rendszeres mozgással a kényes területeken is biztosíthatod a megfelelő vérkeringést, így gátolva meg a zsírszövet gyarapodását. A mozgással energiát használsz el, ha mértéket tartasz ennek pótlásában, 1-2 héten belül látványos, centikben mérhető változást látsz a combodon és a fenekeden. A mozgás során verejtékezel, méreganyagokat ürítesz, így elősegíted a bőr kisimulását, feszesebbé tételét.

2. Szauna

Már heti egy szaunázás is felgyorsítja a méreganyagok távozását a bőr alatti kötőszövetből, így varázsolva simává, feszessé a bőrödet. A rendszeres szaunázás immunerősítő, fiatalító hatású. Ha nehezen viseled a párás forróságot, válaszd az infraszaunát! Magas a vérnyomásod? Keringési, esetleg visszérproblémáid vannak? Neked a fekvő infraszaunát javaslom! Tökéletes egészségmegőrző és terápiás eszköz, akár rendszeresen, akár kúraszerűen használod.

3. Masszázs

A szakszerű kezek masszírozó simogatása felszíni támadás a lerakódott makacs méreganyagok ellen. A masszázsnál használt krémek és a felturbózott vérkeringés már néhány alkalom után látványos változást eredményez.

4. Folyadék bevitel

Inni kell! Napi 3 liter tisztított, vagy ásványvíz felgyorsítja a méreganyagok távozását, kimoshatod a bőr alatt lerakód mérgeket. Gyógyteákkal, például medveszőlő levél teával kiegészítve támogathatod a nyirokkeringésedet és kedvezően befolyásolhatod a zsíranyagcserét.

Külön – külön is hatékony fegyverek, de együtt alkalmazva csodát művelnek Veled! Kezdd el mielőbb a szépséged és egészséged érdekében!

>>>Személyes konzultációra itt jelentkezhetsz<<<

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.