A Te döntésed, hogy tényleg változtatsz, vagy ismét csak a “szokásos” Újévi Fogadalom?!

Az újévi fogadalmak, hogy januártól minden más lesz, az esetek többségében tiszavirág életű fellángolások és semmibe foszló réveteg álmodozás arról, hogy amire eddig nem szántál pénzt, időt, energiát, majd a következő esztendőben másképp alakul. Csak akkor alakulhat másként, ha Te most tényleg komolyan gondolva másként fogod alakítani.

A statisztikák szerint a fitnesz termek látogatottsága januárban jelentősen emelkedik, de kevesen jutnak el oda, hogy a második bérletüket is megvásárolják, mert az a lendület, ami hozzásegít az első bérlethez, az sajnos jelentősen csökken februárra. Ez persze egyáltalán nem törvényszerű. Abban az esetben, ha Te nem először próbálkozol gatyába rázni magad és ez a sokadik újrakezdésed, akkor ne alapozd a sikered arra a hitre, hogy most másként lesz, mert ez nem az az év. Valószínűleg most sem lesz másként, mert mitől is lenne másként, hisz Te magad sem változtál, mert az, aki változott, az nem azon gondolkozik most, hogy januárban megint megpróbálja…

 

Mi a teendő?

1. Csak akkor kezdj el mozogni, ha kezedben az összeg egy 3 hónapra érvényes bérletre. Ennek birtokában már 100%-al növeled annak esélyét, hogy el fogod érni a célodat.

2. Mindenképpen kérd ki szakember tanácsát az induláshoz!

3. Vegyél részt egy állapotfelmérésen és már ekkor fixáld le az ellenőrző mérés időpontját.

4. Tűzd ki a céljaidat, amit el fogsz érni az első, a második és a harmadik hónap végére!

5. Tudasd a környezeteddel, hogy mit, miért és miként teszel, hiszen támogatásukat csak így nyerheted meg magadnak.

 

Sok sikeres embert ismerek, akik elérték céljukat és most újabb célok megvalósításán fáradoznak. Tartozz Te is közéjük és megérzed azt az energiát, ami olyan célok felé repít majd, amikről eddig csak álmodoztál.

 

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.