Aranka élete 100kg alatt…

Megkaptam a legutolsó mérés eredményét és a hozzá tartozó képet. Aranka súlya tovább csökkent a legutolsó mérés óta és jó úton halad a cél elérése érekében, a nehézségek ellenére.

Aranka írta néhány nappal ezelőtt:  “Nagyon köszönöm a táv segítségedet! Elértem a 9-essel kezdődő testsúlyomat, ami számomra hihetetlen. Sajnos nem tudok már rendszeresen írni, mert elkezdődött a munkahelyi “kálváriám” 🙂 és oktatásra is kell járnom. Mindenképpen szeretnék jelentkezni, hogy hogyan is állok. Sajnos még a diétát sem tudom elmismásolni 🙁 ugyanis a refluxom nem engedi. Ha egy kicsit többet eszek, vagy nem diétásabbat, azonnal pokoli rosszul leszek és több napig tart, mire enyhül (sajnos itt a karácsonyi étkezés a bizonyíték rá-> teljesen felmarta a gégémet és a nyelvemet is, plusz ez elég fájdalmas gégészeti problémákat eredményez). A tornával se szeretnék leállni, de ki kell alakítanom egy rendet ismét a munka és az oktatás mellett, ami elég jó kis kihívás lesz (a folyamatos munkarendem miatt), de szerencse, hogy a cégnek van helyben egy saját edzőterme.”

Az előzményekről itt olvashattok:

Le szeretnék fogyni, segíts nekem!

Túl az első hat héten

Aranka 100kg alá ér

 

Íme az adatok:

Kezdetek:

kezdet2_edzematestem_hu

2012. július 25.

Testtömeg: 110kg

Felkar: 40,5cm

Derék: 116,5cm

aranka_december_edzematestem_huCsípő: 112,5cm

Comb: 69,5cm

Legutolsó mérés:

2012.12.29.

Testtömeg: 98kg (-12kg)

Felkar: 36,9cm (-4,1cm)

Csípő: 103cm (-9,5cm)

Derék: 103cm (-13,5cm)

Comb: 65cm (-4,5cm)

A változás egyértelműen látszik. Csak így tovább Aranka! Milyen a munkahelyi edzőterem? Hetente hány edzést kívánsz beiktatni? Írhatnád továbbra is az étrended és várunk a receptjeidet, mert szívesen készítjük őket.

Aranka receptjeiért kattints >>>ide<<<.

 

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.