Andi kérdései a fehérje és L-Carnitine fogyasztásról

AndiSzia!

Érdeklődni szeretnék. Pár hónapja egy poszt alatt megemlítetted, hogy segítségeddel lehet jó áron sportórát vásárolni. Tudnál nekem ebben segíteni? Jan. óta heti 3-szor tae bo-ra járok, és jó lenne egy olyan óra, ami a pulzus mellett kalóriát is mér! Max. 20ezret tudnék rászánni. Szerinted van ilyen ennyiért? És kérdeznék még vmit. Vettem egy PEAK fehérjeport, de mindig kérdéses, h mikor igyam. Edzés előtt vagy után, és ha szedek L-carnitint, azt csak az edzések előtt, vagy azokon a napokon is érdemes, amikor nincs edzés? Van akkor értelme? Ne haragudj a sok kérdésért, de úgy érzem, hozzád fordulhatok. Köszönöm! Üdv:Andi

Klein Istvan Szemelyi Edzopolar-ft4Kedves Andi!

Az a pulzusmérő óra, ami a célnak megfelel és nagyjából ezen az áron van, a Polar FT4. Megbízható, könnyen kezelhető, változatos színekben rendelhető és ha kéred, pár napon belül csenget vele a futár.

 

A szervezetnek fehérjére reggel és az edzés után van leginkább szüksége. Ilyenkor gyorsan felszívódó tejsavó fehérje a legjobb. Lehet kapni összetett fehérje készítményt is, amiben lassan felszívódó kazein is van illetve kazeint lehet venni önmagában is. Ezt inkább este ajánlatos fogyasztani. Ha nem szeretnél erre külön költeni, akkor a sovány túró is megfelel.

Carnitine_ampulla_3000_new_2013L-Carnitinet elég edzés előtt fogyasztani. Legjobban a koncentrátumokkal jársz, mert az egy slukkra felhajtod edzés előtt 20 perccel és mire szüksége lesz rá a szervezetednek, addigra fel is szívódik.

Remélem tudtam segíteni!

További kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal!

 

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.