Kitti 20kg túlsúllyal indul

FB girlTisztelt István!

 

Szeretném kérni a segítséget, hogy megfelelő módon tudjak belefogni az életmódváltásba, testedzésbe. Egy 2 éves örökmozgó kisfiú édesanyja vagyok. 12 órás munkarendben dolgozok éjjel-nappal, de rendszertelen beosztással. (kórházban) 20 kg súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni. Az utóbbi időben heti 2x elmentem konditerembe a kardiógépekre, de pontosan nem is tudom, hogy ezen gépek közül melyeket használjam milyen intenzitással, hogy hasznos legyen számomra. Az ottani személyi edző segítséget pedig nem tudom megfizetni. 🙁 Egyre fáradékonyabb vagyok, remélem tud segíteni.

 

Köszönettel:

Kitti

Kedves Kitti!

Talán már több helyen olvastál a pulzusmérő órákról. Ezek az eszközök tulajdonképpen a fogyni vágyó emberek személyi edzői, hiszen minden pillanatban kontroll alatt tartanak, így mindig a számodra leghatékonyabb edzést végzed. A kardió eszközök közül, ha jelenleg még kezdő vagy, akkor a futópadot (csak gyaloglás) és a kerékpárt javaslom. Egyes termekben vannak még olyan eszközök, ahol nem szökik fel a pulzusod, mint például a karergométer vagy a Wave. Amit nem javaslok, az a lépcsőző és az elliptikus tréner, mert ezek nagyobb terhet jelentenek számodra, még fölöslegesen, hiszen a regenerálódási idő hosszú. Ha csak kétszer tudsz egy héten edzőterembe menni, akkor az legyen 80-90 perc. Ez mellett a munkában és a hétköznapi életben is használd lift helyett a lépcsőt és autó helyett a kerékpárt vagy a gyaloglást.

A mozgás mellett figyelj oda a napi folyadék bevitelre és a helyes táplálkozásra. Így biztosan célba érsz!

Leveled azért hoztam nyilvánosságra, hogy mások is tanuljanak belőle, illetve hogy sok-sok ember drukkoljon Neked célod eléréséhez!

További kérdéseidet várom.

István

U.i: óravásárlással kapcsolatban is tudok segíteni, ez egyszeri beruházás, ami már az első hónapban bőven megtérül 🙂

Egy hozzászólás

  1. Pataki Adrienn Hanna
    2016. szeptember 19. hétfő küldte be ekkor: 23:55 | Permalink

    Szia segitségedet szeretném kérni abban hogy megfelelő módon szeretnék életmodot változtatni 174 cm vagyok és 83 kg legalább 60 kg ra szeretnék lefogyni abban szeerném ha segitenél a helyes táplálkotásban és mozgásban ködzönöm üdv;Adri

Hozzászólás beküldése

Az e-mail címedet soha nem tesszük közzé/osztjuk meg másokkal. A szükséges mezőket * jelzi.

A hozzászólásod beküldésével automatikusan hozzájárulsz az oldal adatvédelmi szabályzatának elfogadásához.