Miben segíthetek?

 

A személyi edző feladatai sokrétűek, rugalmasan alkalmazkodnak minden igényhez és csak egy közös pont van bennük: az ember, vagyis Te.

 

Munka közben

>>> SZEMÉLYI EDZÉS >>>

Professzionális, folyamatosan dokumentált, tervszerű edzésirányítás, mely intenzitása alkalmazkodik a formálódni vágyó vendég pillanatnyi terhelhetőségéhez, hogy elérje célját.

>>> SZEMÉLYI EDZÉS >>>

 

 

 

 

>>> ÉTKEZÉSI TANÁCSOK >>>

Bizonyára a legtöbbet emlegetett téma, de nem csak a mozgással kapcsolatban, hisz naponta kérdezzük egymástól, hogy „Mit ebédeltél?”, illetve „Mi lesz a vacsora?”

Pontokba szedtem azokat a szempontokat, melyek figyelembe vételével könnyebb lesz megtartani ideális testzsír-százalékunkat, vagy elérni azt.

>>> ÉTKEZÉSI TANÁCSOK >>>

 

 

>>> GERINCTRÉNING >>>

Éreztél már derekadban kellemetlen, feszülő érzést egy hosszabb autózás után, vagy sajgó fájdalmat a hát felső részén egész napos számítógép használatnál?!

>>> GERINCTRÉNING >>>

 

 

 

 

 

>>>Rehabilitáció<<<

Ahol a gyógytorna véget ér, ott kezdődik az én munkám. Az edzőtermi eszközök megfelelő irányítás mellett számtalan embernek adták és adják vissza a mozgás örömét sportsérülés vagy műtét után, esetleg betegségből felépülve.

>>>Rehabilitáció<<<

 

 

 

 

>>> Az állóképesség fejlesztés előnyei >>>

Szervezetünk meglehetősen lusta. Semmivel sem teszi magasabbra terhelhetőségét, mint amit mi megkövetelünk tőle.
A rendszeres és ésszerű testmozgás nem csak terhelhetőségünk fokozódásában jelentkezik, hanem hatással van testi és lelki egészségünkre egyaránt.

>>> Az állóképesség fejlesztés előnyei >>>